Numerologie

Numerologie is een wetenschap die gebaseerd op een logische berekening van de getallen. 

Hoe is dat mogelijk? 

Ieder individu in het universum is uniek. Uitgaand van uw naam, voornaam en geboortedatum kan de numeroloog de getallen berekenen die het succes in uw beroep, uw gevoelsleven en uw relatie tot andere mensen bepalen. 

Ieder getal heeft een bepaalde betekenis. 

Men gaat in de eerste plaats uit van uw geboortedatum, naam en voornaam en herleidt dat tot een cijfer tussen 1 en 9. Dit noemt men een 'kabbalistische omzetting'. De getallen tussen de 1 en de 9, de 11, 22, 33 en 44 hebben voor de numeroloog een bepaalde betekenis. Uw 'geboortegetal' bijvoorbeeld bepaalt uw levenslesgetal. 

U zult zeker opmerken, dat Astrologie u soortgelijke aanwijzingen kan geven. Dat klopt, maar Numerologie gaat nog veel verder en geeft u aanwijzingen die veel vollediger en nauwkeuriger zijn. 

De reden hiervoor is het volgende:

Twee of meer mensen die op vrijwel dezelfde tijd op vrijwel dezelfde plaats - denk maar eens aan kraamklinieken in een grote stad - worden geboren, hebben in grote trekken dezelfde horoscoop. Het is echter vrijwel uitgesloten dat er op dezelfde dag twee mensen worden geboren met precies dezelfde naam en voornaam. Numerologie werkt met alle letters van uw naam, voornaam en de getallen van u geboortedatum. 

Daardoor wordt u onder de miljarden bewoners van de aarde uniek.