Energetische zuiveringen

( Aardstralen - Entiteiten.)

Sommige huizen voelen koud aan zodra je ze betreedt. Om één of andere onverklaarbare reden voelt men er zich niet goed.De mensen die er wonen klagen dikwijls over vermoeidheid en depressies. In slechtere gevallen zelf tot zware ongeneeslijke ziektes. Bezoekers zullen meestal niet lang blijven, onbewust voelen ze zich niet goed, en willen zo vlug mogelijk weg. Meestal zal men ook merken dat planten er niet goed groeien.
Er zijn verschillende oorzaken voor deze symptomen.

Aardstralen: zijn knooppunten in het magnetisch veld van de aarde.
Zij kunnen voor storing in het energieveld van een huis zorgen. Deze storing zet zich over op het energieveld van mens, dier en plant.

Entiteiten: zijn zielen die bij hun overgang de weg naar ‘het Licht’ niet vinden door hun aardesgebondenheid. Deze zielen verbruiken dan energie uit de atmosfeer én van de mensen die er vertoeven. De mens die er woont of veel verblijft zal dan energie moeten opbrengen voor de ‘gastziel’ waardoor hijzelf tekort kan schieten.
Zo ’n entiteit kan ook in de aura van de mens vertoeven. Dit zal de symptomen nog versterken.

Ander oorzaken: een huis waar jarenlang ruzie in gemaakt is draagt deze energie in zich. De bewoners zullen deze disharmonie voelen.
Invloeden van buiten uit kan ook schadelijke gevolgen hebben.
Al is het maar de gedachtekracht van mensen waar men ruzie mee heeft, concurrenten, enz…

De problemen die er zijn worden opgelost en tevens wordt een blijvende bescherming aangebracht.
Wacht niet tot er problemen zijn. Bij verhuis is een algemene zuivering altijd aangeraden voor men het pand betrekt!!!