Bachbloesemtherapie

De werking van de Bachbloesemremedies in het kort

Wanneer je last hebt van angsten, onzekerheid, overbezorgdheid, verdriet, eenzaamheid en/of moedeloosheid en je blijft worstelen met deze emoties en stemmingen dan kunnen de Bachbloesem remedies veel voor je betekenen.

Psychische en lichamelijke klachten worden vaak veroorzaakt door geestelijke onevenwichtigheid.

De Bachbloesem remedies werken door de individuele persoon te behandelen en niet de kwaal of de symptomen van de kwaal. Ze werken specifiek op de emotionele en psychische conditie van de cliënt. Zo kunnen twee mensen met bijvoorbeeld slapeloosheid, baat hebben bij heel verschillende remedies. Bachbloesems kennen geen bijwerkingen, zijn niet verslavend en belemmeren de werking van andere geneesmiddelen niet.

De Engelse arts – homeopaat Edward Bach, was van mening dat ziekte de lichamelijke uitdrukking is van een verstoord geestelijk evenwicht. Om hieraan te verhelpen zocht hij de laatste zes jaar van zijn leven naar een eenvoudige therapie, die door iedereen kon worden gebruikt.

Bachbloesem therapie is een verfijnde vorm van natuurgeneeswijze die door Dr Edward Bach ontdekt werd.

De 38 Bach remedies werken op verschillende gemoedstanden, zoals angsten, irritaties, verdriet, onzekerheid, kwaaltjes en ziekten.

Langdurige emoties kunnen de natuurlijke weerstand van het lichaam ondermijnen. Door het nemen van de voor U gepaste Bachbloesems, zal de harmonie en vrede in de geest hersteld worden.

De levenskracht zal terug keren, waardoor de natuurlijke weerstand herstelt.