Magnetisme

Wanneer we lopen te piekeren, houden de meeste onder ons er jammer genoeg geen rekening mee dat we onze gedachten via magnetisme uitsturen. Die gedachten krijgen onze levensenergie mee vanuit onze aura en verplaatsen zich met de snelheid van het licht. Deze energie trekt materie aan en zo scheppen we onze fysieke werkelijkheid van uit onze individuele en collectieve geest.

De reden waarom bepaalde mensen steeds maar ongeluk op hun dak krijgen en anderen dan steeds de wind in de zeilen hebben, is vnl. de manier waarop we bewust en onbewust onze gedachten uitsturen.

Niet enkel met ons denken maar met heel ons ZIJN stralen we voortdurend energie uit langs onze handpalmen, onze vingertoppen, onze blik, onze stem.

Magnetisme bestaat uit straling die natuurwetenschappelijk te meten valt, een fluïde of bijna vaste stof die we kunnen waarnemen als een prikkeling, een warmte of koude, en zelf ook zelden kunnen zien als een wolkachtige beweeglijke vorm, en tenslotte uit onze gedachtekracht. 

Magnetisme dringt door vaste materie en beïnvloedt de trilling daarvan. Via dit magnetisme kan de psychometrist eigenschappen voelen van een persoon via een foto of een voorwerp van hem of haar.

Wij hebben dus allemaal dit magnetisme is ons en kunnen het aanwakkeren en verfijnen door oefening.